Handyman ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi

Ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet er en ny fuldtidsstilling som servicemedarbejder, "handyman" ledig til besættelse 1. juli 2017 eller snarest herefter.

Stillingsbeskrivelse

Har du flair for praktisk arbejde, er du servicemindet og omgængelig og kan du bevare overblikket i travle perioder, så vil du garanteret passe godt ind i vores service/handyman-team ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi.

Teamets kerneopgaver er at servicere instituttets ansatte og studerende med praktiske gøremål og sikre bedst mulige fysiske rammer for deres aktiviteter. Teamet har fokus på at levere ydelser af høj kvalitet med en venlig og hurtig betjening.

Som en del af holdet får du til opgave at:

  • Betjene, støtte og vedligeholde rammerne for et godt fysisk studiemiljø, herunder forestå indretning og føre tilsyn med lokaler og arealer til de studerende.
  • Deltage i praktisk indretning og møblering af instituttets øvrige lokaler, herunder bestilling af inventar og opgaver knyttet hertil.
  • Registrere og mærke udstyr indkøbt af instituttet.
  • Deltage i den daglige drift og oprydning i instituttets fælles serviceområder. 
  • Udføre andet forefaldende arbejde.

Institut for Medicin og Sundhedsteknologi er en international arbejdsplads med mange udenlandske studerende og ansatte. Vi forventer derfor, at du kan gøre dig forståelig på engelsk i tale og skrift, ligesom vi forventer at du er servicemindet og åben i din omgang med de studerende og instituttets øvrige ansatte. Vi forventer også, at du arbejder struktureret og er god til at samarbejde om opgaveløsninger. En håndværksmæssige baggrund ses som en fordel men ikke som et krav.

Vi tilbyder et fuldtidsstilling med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et dynamisk og uformelt miljø. Vores service/handyman team består i dag af to medarbejdere, og da instituttet og mængden af opgaver vokser er der behov for at supplere teamet med en god kollega.

Du er velkommen til at kontakte teamleder, Victor Grant, 9940 8807 med dine eventuelle spørgsmål omkring stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for håndværkere eller løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsudannede m.fl. i staten (3F) med indplacering i løngruppe 1. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer

908391

Ansøgningsfrist

Mon May 29 00:00:00 CEST 2017

Søg stillingen online

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.