AAU logo

Vacant positions

AC-fuldmægtig i Studieservice

I Strategi og Kvalitet i Studieservice på Aalborg Universitet er en stilling som AC-fuldmægtig på fuld tid ledig til besættelse fra den 1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Den ledige AC-stilling i Strategi og Kvalitet indeholder en række opgaver inden for sekretariatsbetjening, administration og udvikling af uddannelsesområdet. Du kommer bl.a. til at arbejde med sekretariatsbetjening af råd og udvalg og facilitering, koordinering og udvikling af samarbejdet mellem Aalborg Universitet og gymnasiesektoren. Dine primære opgaver bliver:

 • Sekretariatsbetjening af universitetets strategiske uddannelsesråd, herunder udarbejdelse af dagsorden, referater og mødemateriale
 • Koordinator for Gymnasiesekretariatet på Aalborg Universitet
 • Planlægning og koordinering af møder, besøg og aktiviteter ift. gymnasiesektoren
 • Koordinator for AAU’s deltagelse i Nordjyske Gymnasiers Talentakademi
 • Mødeforberedelse og ledelsesbetjening
 • Tovholder og/eller deltagelse i ad hoc arbejdsgrupper
 • Opdatering af hjemmesider og udarbejdelse af nyhedsbreve
 • Ad hoc opgaver i Strategi og Kvalitet

Du skal være indstillet på at kunne håndtere en dynamisk hverdag, hvor arbejdsopgavernes karakter og mængde varierer over tid. Det Strategiske Uddannelsesråd, som du sekretariatsbetjener, mødes ca. 11 gange årligt. Du kan læse mere om rådet her: https://www.inside.aau.dk/udvalg/det-strategiske-uddannelsesraad/.  Du kan læse mere om AAU´s tilbud til gymnasier på https://www.aau.dk/samarbejde/tilbud-til-gymnasier.

Stillingen har daglig reference til områdeleder Heidi Linnemann Prehn. Du vil også få mange kontaktflader i forhold til universitetets øvrige enheder, herunder prorektor, og eksterne parter.

Din profil:
Du har en relevant kandidatuddannelse samt erfaring med administration, sekretariatsbetjening og sagsbehandling – gerne inden for uddannelsesområdet. Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • Er fagligt velfunderet, ansvarsbevidst og serviceminded
 • Er systematisk, analytisk og struktureret
 • Har en god politisk forståelse og er hurtig til at sætte dig ind i nye ting
 • Er udadvendt og har gode kommunikative kompetencer
 • Har gode it-kompetencer
 • Kan arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med kolleger og andre parter
 • Er fleksibel - både i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid, hvis situationen kræver det.

Om Studieservice
Studieservice varetager en bred vifte af opgaver inden for det studieadministrative område og har til opgave at understøtte universitetets arbejde som en velfungerende uddannelsesinstitution. Studieservice er organiseret i en række områder, heriblandt Strategi og Kvalitet. Du kan læse mere om Studieservice på www.studieservice.aau.dk. Studieservice er en del af AAU Fælles Service på Aalborg Universitet.

I Strategi og Kvalitet har vi et rigtig godt kollegaskab med tætte samarbejdsrelationer. Vi er præget af en professionel holdning og et fælles mål om høj kvalitet og god service over for ledelsen og samarbejdspartnere. Vi har en travl hverdag, men sætter pris på, at der også er plads til et smil og en sjov bemærkning.

Yderligere information
Der er ansøgningsfrist d. 21. august, og der vil blive holdt samtaler i uge 35.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Strategi og Kvalitet Heidi Linnemann Prehn (9940 3941, hlp@adm.aau.dk) eller chefkonsulent Helle Thomsen, (9940 9445, ht@adm.aau.dk).

Der gøres opmærksom på, at interne og eksterne ansøgninger behandles samtidig.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1053533

Ansøgningsfrist

21/08/2019

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.