AAU logo

Vacant positions

Vi søger en proaktiv koordinator til et vikariat ved AAU Match – er det dig?

I perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020 søger vi en AC-Fuldmægtig, der aktivt vil bidrage i en række opgaver inden for koordinering, kommunikation og eventplanlægning. I AAU Match arbejder vi kontinuerligt med at øge de studerendes employability ved bl.a. at integrere erhvervssamarbejde i AAU’s uddannelser. Vores nye vikar skal bidrage til indsatsen ved bl.a. at koordinere kommunikationsindsatser og events. Stillingen er en fuldtidsstilling, og eventuelt med mulighed for forlængelse.

Stillingsbeskrivelse

Vores nye kollega skal i tæt samarbejde med erfarne kolleger

 • Arbejde med strategisk kommunikation på web, sociale medier mm. for at styrke vores relationer blandt virksomheder, alumner og øvrige samarbejdspartnere
 • Koordinere og afholde events for studerende, alumner og virksomheder

Kvalifikationer og kompetencer

 • Du har en akademisk uddannelse
 • Du er en kompetent formidler skriftligt og mundtligt
 • Planlægnings-, koordinerings- og eksekveringsevne
 • Lyst og drive til at skabe resultater til glæde for AAU, de studerende og eksterne samarbejdspartnere
 • Det vil være en fordel, hvis du kender AAU
 • Du er servicemindet og imødekommende
 • Du er proaktiv og melder dig på banen med ’en hjælpende hånd’
 • Du trives i en omskiftelig hverdag
 • Du kan holde overblikket over forskellige opgaver samtidig – og følge dem til dørs.

Om AAU Innovation

I AAU Innovation er vi ca. 100 medarbejdere, der på forskellig vis arbejder med forskningsstøtte og vidensamarbejde. Vi er organiseret i specialiserede enheder og teams, der understøtter universitetets kerneaktiviteter med ydelser knyttet bl.a. til innovation, entreprenørskab, fundraising, matchmaking, kontrakter og ph.d.-administration. AAU Innovation er i løbende omstilling til en organisation, der arbejder mål-, behovs-, kunde- og datadrevet.

Vore kontorlokaler er baseret på aktivitetsbaseret indretning, som indebærer, at der er hjemmebaser for de enkelte enheder, ikke faste pladser og færre skriveborde end der er medarbejdere. Der er rig mulighed for at tilgå øvrige rum og faciliteter, der er designet til at understøtte forskellige behov, arbejdsstile og krav, som opgavens løsning måtte stille.

AAU Match har fokus på at skabe det gode match mellem Aalborg Universitets studerende og omgivelser gennem forskellige virkemidler. Alt sammen med fokus på at skabe vidensamarbejde og vækst, og samtidig sikre beskæftigelse for AAU’s studerende. Medarbejderne i AAU Match er erfarne i at skabe forudsætningerne for at vidensamarbejde lykkes og at gode match skabes.

Aalborg Universitetet har en lang række af uddannelser med forskellige behov og forudsætninger for vidensamarbejde, projektforløb og projektorienterede forløb i samarbejde med offentlige og private parter. AAU Match har bl.a. til opgave at yde administrativ understøttelse af særligt uddannelsernes indsatser for at koble studerende og samarbejdspartnere samt hjælpe og vejlede studierne i at integrere erhvervssamarbejde i uddannelse. Du kan læse mere om AAU Match her https://www.match.aau.dk/

Vi er drevet af AAU’s strategi ”Viden for verden” https://www.aau.dk/om-aau/strategi-udviklingskontrakt/, og af at transformere ny viden til nyttigt og nyttiggjort, i et respektfuldt samarbejde med omverdenen. Læs mere om AAU på https://www.aau.dk/ og om AAU Innovation på https://www.innovation.aau.dk/


I AAU Match har vi en samarbejdskultur, hvor vi hjælper hinanden. Vi har en daglig tæt dialog, uformelt over skrivebordene eller en kop kaffe, men også struktureret via bl.a. ugentlige personalemøder. Vi har ofte arbejde ude af huset med uddannelser, erhvervsorganisationer, virksomheder, workshopfacilitering og matchevents, hvorfor det er godt for fællesskabet at komme hjem på kontoret og dele sine erfaringer; succeser såvel som det der går mindre godt.

For yderligere information kontakt venligst

Områdeleder Karin Folmer Winther på telefon 61717781 eller mail kfa@adm.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1057494

Ansøgningsfrist

21/08/2019

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.