AAU logo

Vacant positions

Implementeringskonsulent til ESDH-Teamet

Har du erfaring med eller interesse for digitalisering, procesudvikling og organisatorisk kulturforandring, så se med her. Ved Aalborg Universitet er en stilling som Implementeringskonsulent (AC-fuldmægtig) i ESDH-teamet på Aalborg Universitetsbibliotek ledig til besættelse pr. 1. december 2019.

Stillingsbeskrivelse

Aalborg Universitet (AAU) søger en AC-fuldmægtig til universitetets ESDH-team med tiltræden 01.12.2019 eller snarest herefter.
ESDH-teamet har pt. 4 medarbejdere, og er organisatorisk set en del af Aalborg Universitetsbibliotek.

Teamet står foran en implementering af flere nye systemmoduler - bl.a. dagsordensmodul, sagsaktiviteter (dcr-grafer) og digitale blanketter - der skal bidrage til digitaliseringen af arbejdsgangene på tværs af AAU (Aalborg, København og Esbjerg). Det er derfor vigtigt, at vores nye kollega kan understøtte anvendelse af IT-systemer til digital vidensdeling, og samarbejde i organisationen, og at du har et knivskarpt blik for, at digitalisering af arbejdsgange ofte handler mere om kultur end om teknologi.

ESDH-teamet er inde i en rivende udvikling med at sikre en solid anvendelse af ESDH-systemet, WorkZone, på tværs af universitetet. Vi er således i fuld gang med at tilrettelægge nye arbejdsrutiner i WorkZone, og i dette arbejde skal du både understøtte udarbejdelsen af nye processer og procedurer i organisationen samt sagsaktiviteter og blanketter i ESDH-systemet. Du vil dermed komme til at arbejde med både system- og organisationsudvikling.

Opgaverne i hovedtræk:

 • Koordinere og understøtte fastlæggelsen af digitale arbejdsgange og processer på tværs af AAU.
 • Fastholde et øget fokus på ESDH i organisationen, og tilrettelægge og udarbejde kommunikation om ESDH-initiativer, opgraderinger og undervisning.
 • Udvikling af vejlednings- og undervisningsmateriale samt undervisning i brugen af ESDH på AAU.
 • Bidrage til udviklingen af ESDH-systemet i tæt dialog med leverandør og brugerne i organisationen for at sikre meningsgivende arbejdsgange for brugerne og optimal udnyttelse af systemet
 • Styrke samarbejdet mellem ESDH-teamet og universitets øvrige organisatoriske enheder gennem opbygning af netværk og relationer.
Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse, og erfaring med elektronisk sags- og dokumenthåndtering samt digitalisering af arbejdsgange. At du har lysten og evnen til at udbrede brugen af ESDH på hele AAU, og du kan oversætte og forklare nye digitale arbejdsgange, så de giver mening for universitets forskere, undervisere og administrative ansatte.

Vi lægger vægt på, at du har:
 • Erfaring med at implementere IT-systemer.
 • Erfaring med at gennemføre IT-projekter i offentlige organisationer.
 • Erfaring med og stærke evner for formidling og undervisning i brugen af IT-systemer.
 • Stærke kommunikative kompetencer i dialog med brugere.
 • Gode evner til at formidle både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
 • Evnen til at opbygge relationer, og indgå i interne netværk.
 • Stærke evner for at arbejde struktureret, målrettet og vedholdende – både selvstændigt og i teamet.
 • Stor personlig drivkraft, så du møder system- og kulturel modstand med et smil, og trives i en dynamisk hverdag.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Her kan du tage ansvar, og sætte dit præg på udviklingen og anvendelsen af ESDH og digitalisering af arbejdsgangene på universitetet. Du vil blive en del af et team af engagerede og glade kolleger, hvor vi vægter et godt internt samspil højt.

Du ansættes på Aalborg Universitetsbibliotek, og får således 50 kolleger. Stillingen er en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer, og mulighed for flextid.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Mads Sommer Jensen, ms@aub.aau.dk, tlf. 99 40 94 86, ESDH-teamet, eller områdeleder Nils Thidemann, nt@aub.aau.dk, tlf. 99 40 93 99.          

Der afholdes ansættelsessamtaler mandag i uge 44. 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1065194

Ansøgningsfrist

18/10/2019

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.