Vacant positions

Erfaren AC-medarbejder (specialkonsulent) til Rektorsekretariatet på Aalborg Universitet (tidsbegrænset)

Rektorsekretariatet på Aalborg Universitet har travlt, og derfor søger vi i en tidsbegrænset periode en ekstra ressource, der kan bistå den konstituerede sekretariatschef med sagsbehandling, koordinering og opfølgning på opgaver. Vi søger en medarbejder, som har mod på at træde ind i en ny organisation og gøre en forskel fra første dag. Som AC-medarbejder for den konstituerede sekretariatschef træder du ind i et dynamisk rektorsekretariat i udvikling, hvor du skal understøtte processer, skabe fremdrift i opgaver og sikre det bedst mulige beslutningsgrundlag for det arbejde, som foregår i universitetets øverste ledelsesorganer. Ud over samarbejdet med sekretariatschefen vil du skulle deltage i opgaver sammen med de øvrige medarbejdere i Rektorsekretariatet. Stillingen indeholder både faste driftsopgaver og løbende udviklings- og analyseopgaver, hvorfor det er vigtigt, at du trives med begge dele.

Stillingsbeskrivelse


Dine opgaver bliver:

at supportere den konstituerede sekretariatschef med faste og løbende opgaver, herunder:

 • at forestå sagsbehandling, planlægning og opfølgning på opgaver
 • at udarbejde sagsfremstillinger, referater og efterbearbejdning
 • at udarbejde oplæg og analyser af varierende omfang
 • at deltage og bidrage til den løbende udvikling af opgaveløsningen i Rektorsekretariatet

Hvem er du?

Du har en relevant videregående uddannelse på universitetsniveau. Det er et forudsætning at du har erfaring fra lignende job, gerne fra en politisk ledet organisation. Kendskab til Aalborg Universitet er en fordel.

Du er en stærk formidler både mundtlig og skriftligt; en ambitiøs holdspiller; og du har lyst til at være en del af et kontor, der understøtter den øverste ledelse på Aalborg Universitet.

Derudover vægter vi højt, at du:

 • har erfaring med ledelses- og sekretariatsbetjening
 • kan arbejde selvstændigt, systematisk og er god til at holde hovedet koldt og prioritere opgaver, så deadlines overholdes
 • evner at tænke i processer og løsninger på tværs af organisatoriske skel
 • har fokus på at sikre opgavefremdrift
 • har gode it-kompetencer
 • tænker proaktivt, analytisk og struktureret
 • er omstillingsparat og hurtig til at sætte dig ind i nye områder
 • udviser åbenhed, gode samarbejdsevner og har en serviceorienteret tilgang til arbejdet
 • har styr på detaljen men samtidig er resultatorienteret
 • er ansvarsbevidst og har en kritisk tilgang i din opgaveløsning
 • er teamplayer og fungerer godt i storkontor

Hvem er vi?

Rektorsekretariatet består af 20 medarbejdere, der løser opgaver inden for strategi, ledelsesstøtte og sagshåndtering på det øverste ledelsesmæssige niveau og på tværs af universitetet. Vi har et stærkt kollegaskab med et tæt samarbejde i sekretariatet, der er præget af en professionel holdning og et fælles mål om høj kvalitet og god service over for ledelsen og samarbejdspartnere.

Du får et godt arbejdsmiljø og udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel. Du vil få en bred kontaktflade på universitetet, og du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Læs mere på vores hjemmeside eller på www.aau.dk.

Vi forbeholder os ret til at indhente referencer efter ansættelsessamtalen.

Stillingen er nyoprettet, begrundet i et akut behov for flere ressourcer. Derfor forventes stillingen besat pr. 15. marts 2021 eller snarest herefter. Stillingen er tidsbegrænset og udløber 31. august 2021.

Stillingen er på fuld tid (37 timer ugentligt).

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten med indplacering som specialkonsulent. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

2021-224-03371

Ansøgningsfrist

03/03/2021

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.