Vacant positions

Jurist til Kontraktenheden ved Aalborg Universitet

Vi søger en dygtig og serviceminded jurist. Har du lyst til at arbejde med kontraktjura, hvor juridisk rådgivning er en markant serviceydelse? Er du drevet af at juraen skal virke som praktiske løsninger i virkelighedens verden? Så er du måske vores nye kollega i Kontraktenheden på Aalborg Universitet. Vi har et vikariat ledig med tiltrædelse 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse


Du skal få juraen til at virke i virkelighedens verden

Din hovedopgave vil være at udarbejde og forhandle forskellige typer samarbejdsaftaler om forskning, i tæt samspil med universitetets forskere og andre kollegaer.

Du vil være i kontakt med forskellige faggrupper og indgå i forskelligartede forhandlinger og relationer, og din kontaktflade vil være stor, internt såvel som eksternt.

Du skal omsætte love og regler, så de i praksis kan hjælpe universitetets ansatte med at skabe gode juridiske rammer for deres forskningsprojekter. Dine samarbejdsevner og evner til at gøre jura letforståeligt vægtes derfor lige så højt som dine juridiske kompetencer.

Vikariatet er på 37 timer og løber indtil 31. december 2021 med mulighed for forlængelse.   


Om jobbet i Kontraktenheden

Kontraktenheden er forankret under AAU Innovation. Kontraktenheden er en veletableret enhed, der har til opgave at udarbejde og forhandle kontrakter, når universitetet samarbejder med eksterne parter om forskning.

Derudover har vi til opgave at hjælpe med implementering af databeskyttelsesforordningen på universitetet.

Vi servicerer og arbejder tæt sammen med alle universitetets fakulteter, institutter og administrative enheder i Aalborg, København og Esbjerg.

Din hverdag i Kontraktenheden

Du vil indgå i en enhed med 14 jurister, to sekretærer og en kommunikationsmedarbejder. Vi har et godt fællesskab med fokus på at levere løsninger af høj kvalitet og god service i en hverdag, hvor der skal foretages prioriteringer løbende.

Arbejdsformen er baseret på, at man har selvstændigt ansvar for egne sager i et miljø med en høj grad af sparring mellem kolleger.

Vi har et åbent, fleksibelt og uformelt miljø, som samtidig er præget af en professionel holdning og et fælles mål om at levere høj kvalitet og god service.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Legalitetskontrol, udarbejdelse og forhandling af samarbejdsaftaler, hemmeligholdelsesaftaler og lign. med universitetets eksterne samarbejdspartnere.
  • Rådgivning til forskellige faggrupper i juridiske spørgsmål inden for vidensamarbejde.
  • Andre forskelligartede juridiske opgaver, som i øvrigt knytter sig til enhedens arbejde.

 Vi forventer, at du:  

  • Er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Eller du bliver det til sommer.
  • Er pragmatisk og har fokus på at finde helhedsløsninger.
  • Er professionel og systematisk i din tilgang samtidig med, at du kan håndtere, at tingene ikke altid går, som du har planlagt.
  • Har politisk forståelse og er hurtig til at sætte dig ind i nye sagområder.
  • Er en positiv, engageret og åben person med stærke samarbejdsevner.
  • Har gode formuleringsevner, mundtligt såvel som skriftligt på både dansk og engelsk.

Erfaring med udarbejdelse og forhandling af kontrakter er en fordel, men ikke et krav.


Om AAU Innovation

I AAU Innovation er vi ca. 100 medarbejdere, der på forskellig vis arbejder med forskningsstøtte og vidensamarbejde. Vi er organiseret i specialiserede enheder og teams, der understøtter universitetets kerneaktiviteter med ydelser knyttet bl.a. til innovation, entreprenørskab, fundraising, matchmaking, kontrakter og ph.d.-administration. AAU Innovation er i løbende omstilling til en organisation, der arbejder mål-, behovs-, kunde- og datadrevet.

Vi er drevet af AAU’s strategi ”Viden for verden” og af at transformere ny viden til nyttig og nyttiggjort, i et respektfuldt samarbejde med omverdenen. Læs mere om AAU og om AAU Innovation.


Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Per Marc Pedersen, telefon 99409907 eller pmp@adm.aau.dk

Første samtalerunde forventes afholdt i uge 20 2021. Der kan blive anvendt en test i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

2021-224-03466

Ansøgningsfrist

10/05/2021

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.