Vacant positions

Har du lyst til at arbejde med fundraising/pre award området på et af Europas førende TECH-institutter?

Brænder du for at yde professionel og kvalificeret støtte til forskere i alle faser af ansøgningsprocessen og bidrage til instituttets fortsatte succes på fundingområdet? Har du lyst til at være med til at udvikle fundingområdet i et team af kvalificerede og dedikerede kolleger, er det dig, vi har brug for. Ved Institut for Elektroniske Systemer på Aalborg Universitet søger vi en dygtig kollega, der har lyst til at varetage fundraising/pre award området i samarbejde med instituttets øvrige administration, ledelse og forskere. Stillingen er på fuld tid med arbejdsplads i Aalborg; og stillingen er ledig til besættelse den 1. april 2022 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Opsamle viden om finansieringsmuligheder og løbende sikre god vejledning til instituttets forskere
 • Sikre, at ansøgninger i både form og indhold opfylder de krav, bevillingsgivere stiller
 • Støtte til instituttets ledelse i strategiarbejde i forhold til ekstern finansieret forskning
 • Deltage aktivt i pre award netværk på Fakultetet og AAUs centrale Fundraising Kontor
 • Samarbejde om projektudvikling i pre- og post award teamet

Din profil

Du har erfaring med fundraising og meget gerne fra forskningsverdenen. Du arbejder opsøgende og har mod på at gøre dig kendt i et stort og dynamisk forskningsmiljø. Du kan formidle muligheder for forskningsfinansiering i instituttet og du kan være opsøgende i forhold til dannelse af netværk i forbindelse med større ansøgninger. Du arbejder proaktivt og er fleksibelt indstillet i forhold til opgaveløsningen. En væsentlig del af dit arbejde foregår på engelsk, derfor er beherskelse af engelsk på højt niveau en nødvendighed.

Som person er du:

 • Positiv, professionel, tillidsvækkende og god til at etablere værdiskabende arbejdsrelationer
 • Lyttende og observant i dialogen med dine samarbejdspartnere
 • Analytisk, struktureret og god til at planlægge og prioritere

 Dine kvalifikationer:

 • Praktisk erfaring med forskningsansøgninger såvel internationalt som nationalt
 • Et godt overblik over og en udpræget sans for at opdyrke og spotte fundraising potentiale samt at matche forskningsideer med fundraising muligheder
 • Arbejder selvstændigt, er opsøgende, initiativrig og god til at prioritere opgaver med mange deadlines
 • Trives i en stilling med en bred kontaktflade i en stor organisation


Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og følgende kompetencer:

 • Kendskab til nationale og internationale bevillingsgivere og deres programmer
 • Forståelse for de bevillingsmæssige økonomiske rammer
 • Særdeles gode formulerings- og formidlingsevner skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk
 • God dømmekraft, er proaktiv ift. opgaveløsning og kan arbejde selvstændigt
 • Evne til at håndtere mange opgaver på én gang og bevare roen og humøret i travle perioder fx i forbindelse med en ansøgningsdeadline

Vi tilbyder:

 • Et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du får tæt kontakt til institutledelsen, administrationen, og forskningsmiljøer med aktive og engagerede forskere i verdensklasse
 • Et internationalt miljø, hvor mange af de videnskabelige medarbejdere kommer fra udlandet
 • Engagerede og gode kolleger der bidrager til en attraktiv arbejdsplads
 • Et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone

Vores arbejdsplads

Institut for Elektroniske Systemer udfører forskning, undervisning og formidling af ingeniørvidenskab inden for elektronik og IKT. Instituttet har et nært samarbejde med erhvervslivet og mange projekter tager derfor udgangspunkt i idéer og visioner herfra. Instituttet hjemtog i 2021 mere end kr. 100 millioner i konkurrence-udsatte fondsmidler. Vi er 250 medarbejdere på instituttet. Du bliver en del af administrationen som består af 27 dygtige kolleger, der sammen varetager administrative opgaver i tilknytning til forskning og uddannelse. Instituttet har herudover 650 studerende. Institut for Elektroniske Systemer har sektioner i både Aalborg og København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Charlotte Skindbjerg Pedersen på tlf. 9940 8600, email: csp@es.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1180984

Ansøgningsfrist

01/02/2022

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.