IT-supporterelev til IT Services på Aalborg Universitet København

På Aalborg Universitet København (AAU CPH), søger vi lige nu en dygtig og selvstændig IT-elev til vores IT Service afdeling på vores campus i Sydhavnen (ITS CPH). Som IT-supporterelev i ITS CPH vil du få et alsidigt og varieret uddannelsesforløb med rig mulighed for personlig og faglig udvikling; alt i alt en rigtig god ballast at tage med i din videre karriere. Stillingen ønskes besat fra 1. januar 2018, eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Du kommer til at arbejde med it-support og service til medarbejdere og studerende på hele AAU, og vil under uddannelsen få praktisk erfaring med mange forskelligartede it-opgaver. Vi arbejder efter ITIL Best Practice, servicerer efter Service Excellence principper, og lægger vægt på et uformelt miljø med gode samarbejdsrelationer og frihed under ansvar.

Stillingen er placeret i ITS CPH, som er en del af den centrale administrative enhed, Fælles Service CPH, på AAU CPH. ITS CPH er desuden en del af den samlede IT organisation på AAU, hvorfor der arbejdes tæt sammen med kolleger i Aalborg, og på tværs af teams og afdelinger. I vores team er vi seks fastansatte kolleger og et antal studentermedhjælpere, som løfter opgaverne i fællesskab i en til tider hektisk hverdag.

Om jobbet
ITS CPH håndterer den daglige kontakt til brugere på AAU CPH. Kontakten sker via telefon, e-mail, service management systems og personlige henvendelser. Du vil således få erfaring med alt fra personlig betjening i servicedesken, over trouble-shooting via mail, til support af digital eksamen og videokonferenceanlæg. Da ca ¼ af de ansatte og studerende er udenlandske, er det vigtigt, at du også kommunikerer godt på engelsk.

Dine primære arbejdsopgaver/læringsmuligheder vil være:
 • Generel it-support 1st og 2nd line
 • Hard- og software support af både Mac (MacOS) og PC (Windows)
 • Opsætning og installation af nye maskiner
 • Diverse opgaver ift. Microsoft Office og anden standardsoftware
 • Support af digital eksamen og videokonference
 • Opfølgning og dokumentation i Service management systemet
 • It-relaterede ad hoc opgaver
I løbet af din tid hos os må du også forvente at blive ’udvekslet’ i en periode til vores centrale IT-afdeling på campus i Aalborg.

Om dig
Du har bestået grundforløbet på Data og kommunikationsuddannelsen, og har dertil et udpræget service-gen. Du befinder dig godt med at kommunikere med mange forskellige kolleger og brugere på både dansk og engelsk, og evner at sætte dig ind i deres problemstillinger. Derudover har du selvfølgelig en stærk lyst til at lære nyt, og udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi lægger særlig vægt på, at du:
 • Har bestået grundforløbet på data og kommunikationsuddannelsen
 • Er servicemindet, udadvendt og glad for at hjælpe brugerne
 • Du kan møde brugeren i øjenhøjde
 • Er en naturlig team-player, som også kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Du kan skrive og tale flydende dansk og engelsk.
Vi tilbyder
ITS CPH tilbyder en arbejdsplads med en god atmosfære og erfarne kolleger, som værdsætter dagligt samarbejde og sparring, med god mulighed for udvikling i opgaverne. Du får en erfaren kollega som oplæringsansvarlig, og en plan for dit uddannelsesforløb, der relaterer sig til uddannelsens læringsmål.

AAU CPH udgør Aalborg Universitets forsknings- og uddannelsesaktiviteter i Københavnsområdet. Vi er en moderne campus, som tilbyder en problembaseret, tværfaglig og erhvervsrettet studieform. Vi huser ca. 3.300 studerende og mere end 500 ansatte, hvoraf en stor del af både de studerende og ansatte har international baggrund.

Læs mere om AAU CPH på www.aaucph.dk.

Arbejdssted: Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

Der afholdes ansættelsessamtaler fredag den 24. november.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder i ITS CPH, Jan Munkesø, på tlf: 9940 2203/e-mail: jmu@its.aau.dk eller systemadministrator, Lars Frøkjær Knudsen på tlf: 99402485/e-mail: lfk@its.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for håndværkere.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis/skolebevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer

936961

Ansøgningsfrist

Sun Nov 19 00:00:00 CET 2017

Søg stillingen online

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.