Vacant positions

Vi søger to projektøkonomer til projektadministration på BUILD i København eller Aalborg (Genopslag)

Institut for Byggeri, By og Miljø (BUILD) ved Aalborg Universitet i København søger to projektøkonomer gerne med erfaring inden for projektadministration og projektregnskaber til en fast fuldtidsstilling som projektøkonom. Tiltrædelse 1. december 2021 eller snarest derefter. Der er mulighed for ansættelse enten i København eller Aalborg. Pr. 1. januar 2020 fusionerede institutterne Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) og Institut for Byggeri og Anlæg (BYG) ved Aalborg Universitet. Det nye fusionerede institut BUILD er Danmarks førende inden for bygge- og anlægsområdet, med to lige store afdelinger placeret i hhv. København og Aalborg

Stillingsbeskrivelse

Som projektøkonom bliver du en del af økonomiteamet, der har enheder både i København og i Aalborg. Økonomiteamet har en central rolle i organisationen. Opgaven som projektøkonom løftes i samarbejde med fem andre økonomimedarbejdere i København samt seks økonomimedarbejdere i Aalborg.

Teamet er en del af BUILD’s sekretariat, der – ud over økonomi – arbejder med formidling, studieadministration, personaleadministration og indkøb. Du får reference til teamlederen i økonomi.

 

De konkrete opgaver omfatter bl.a.: 

 • vejledning og støtte til BUILD’ s forskere og sektionsledere i forbindelse med fondsansøgninger
 • projektopstart i samarbejde med AAU’s jurister og den centrale økonomiafdeling
 • økonomisk projektstyring i samarbejde med de faglige projektledere
 • udarbejdelse af projektregnskaber for tilskudsfinansierede forskningsprojekter, herunder EU-projekter
 • videreudvikling af den økonomiske projektstyring i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet.

Du får i stor udstrækning mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde, men vi forventer, at du indgår i et tæt samarbejde med kollegerne i økonomiteamet, så der sker videndeling på tværs i teamet. Desuden fordrer stillingen, at du også indgår i et tæt samarbejde med BUILD’s økonomiansvarlige, sektionslederne og de forskere, der er projektledere.

Der er stor variation i opgaverne og stillingen er karakteriseret ved et stort selvstændigt ansvar og forudsætter, at du evner selv at tage initiativ.

 

Vi forventer at du:

 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det kan enten være en relevant videregående uddannelse inden for regnskab og økonomi, fx som HD, cand.merc., cand.oecon. eller cand.polit., samt mindst et par års relevant erhvervserfaring – eller det kan være en kontoruddannelse og solid erfaring med time-/ sagsstyring eller styring af forskningsprojekter.
 • formår at arbejde effektivt med fokus på detaljerne samtidig med, at du kan bevare overblikket
 • er serviceminded og har lyst til teamwork, men samtidig evner at arbejde selvstændigt
 • motiveres af udsigten til nye udfordringer i form af arbejde med styring af en portefølje af projekter
 • er rutineret i anvendelse af Excel til løsning af økonomiopgaver
 • kan begå dig på både dansk og engelsk.

Det er desuden en fordel, hvis du:

 • har arbejdet med time-/ sagsstyring eller projektadministration i en privat virksomhed, i en NGO, i kommunalt regi, i staten eller på et universitet
 • har erfaring med udarbejdelse af projektregnskaber
 • har kendskab til vilkårene for økonomiske tilskud fra private og offentlige fonde og andre bevillingsgivere.

BUILD – din nye arbejdsplads

BUILD skaber forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. Vi er internationalt anerkendt for anvendelsesorienteret forskning af højeste kvalitet og er kendt i den danske offentlighed som det vigtigste forskningsinstitut på bygge- og boligområdet. Instituttet har 300 medarbejdere og har en omsætning på 222 mio. kr., hvoraf 84 mio. kr. er indtægter fra tilskudsfinansieret forskning.

BUILD’s kultur er stærkt præget af, at instituttet har et samfundsmæssigt formål: At skabe forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. For at kunne opfylde dette formål genererer vi indtægter fra fire forretningsområder: Forskning, forskningsbaseret Myndighedsbetjening, uddannelse og erhvervssamarbejde, herunder formidling. Vi arbejder forretningsorienteret med fokus på lønsomheden af de enkelte forskningsprojekter og erhvervssamarbejder.


BUILD er en familievenlig arbejdsplads med flextid, og medarbejderne nyder stor fleksibilitet med hensyn til selv at tilrettelægge deres arbejdstider. Derudover tilbyder vi et godt kollegialt arbejdsmiljø, åbenhed og inddragelse.


Du tiltræder 1. december 2021 eller snarest derefter og får efter aftale arbejdsplads enten på BUILD i København eller i Aalborg.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for økonomi Natallia Alkhovik, nalk@build.aau.dk, tlf. 9940 2249.


Vi forventer at afholde samtaler i uge 44-45.
 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1172733

Ansøgningsfrist

31/10/2021

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.