Vacant positions

Aalborg Universitet søger IT-udvikler til RPA-udvikling og automatisering af universitetets administrative processer

Der er stigende efterspørgsel på automatisering af administrative processer på Aalborg Universitet (AAU), og derfor søger vi dig som vores kommende udvikler til teamet. Du har en struktureret tilgang til udvikling af driftsstabile løsninger og har lyst til at omsætte manuelle arbejdsgange til automatiserede løsninger, hvortil du udnytter op til flere samtidige teknologier.

Stillingsbeskrivelse

Du vil blive tilknyttet AAUtomatisering-teamet, som er en del af AAU’s IT-afdeling, IT Services (ITS), hvor vi arbejder med optimering og automatisering af administrative processer, herunder gennem Robot Process Automation (RPA). Vi er kommet rigtig langt på det første halve år med etablering af vores udviklings- og driftsmiljø, og du får nu en unik chance for at være med til at bygge videre på de første grundsten og sætte dit præg på vores fælles fremtidige fundament for arbejdet med digitale processer hos AAU. Du bliver en kernespiller i automatisering af processer hos en stor og spændende organisation, hvor vi kan tilbyde dig helt særlige rammer med fokus på udvikling og specialisering.

Vores mål er at kende de administrative processer på AAU for, i tæt samarbejde med de administrative områder, at identificere optimeringspotentialer og implementere de bedste løsninger til at skabe effektive og værdiskabende arbejdsgange. Vores fokus er at optimere processer, fjerne flaskehalse og ventetid i arbejdsgangene samt automatisere trivielle opgaver, så kollegerne i stedet kan fokusere på det meningsfulde arbejde.

Om stillingen:
Du kommer til at designe, udvikle og teste nye RPA-robotter samt sikre stabil drift og support af det eksisterende RPA-miljø. Vi anvender UiPath som platform for vores robotter i sammenhæng med vores eget UiPath framework, .Net API og MS SQL-databaser.

Du kommer, i tæt dialog med en proceskonsulent, til at gennemgå detaljerne omkring eksisterende processer, forudsætninger og ønsker til fremtidig automatisering.

Dine primære opgaver involverer:
 • Udvikling af RPA-robotter og anden automatisering på baggrund af beskrevne processer
 • Fejlsøgning, fejlretning, vedligeholdelse og optimering af eksisterende RPA-robotter
 • Håndtering og implementering af ændringsønsker på RPA-robotter
 • Dokumentation af udviklede RPA-robotter
 • Konfigurering og optimering af vores UiPath-udviklingsmiljø samt produktionsmiljø
 • Bidrag til drift og support af automatiserede processer.

Vi lægger i ITS høj vægt på muligheden for, at medarbejdere kontinuerligt kan udvikle sig. Det gælder derfor også for denne stilling, at vi tilbyder rammerne til, at du over tid kan videreudvikle dig og specialisere dig yderligere inden for dit felt i organisationen.

Om dig:
Som RPA-udvikler er det vigtigt, at du er god til at omsætte manuelle arbejdsgange til automatiserede digitale løsninger, hvor du udnytter op til flere samtidige teknologier for at løse opgaven optimalt.

Vi forventer, at du har:
 • God forståelse for kortlægning af processer, optimering og automatisering
 • Kendskab til UiPath eller lignende automatiserings-framework er en fordel
 • Interesse for makroer, PowerShell e.l.
 • Erfaring med softwareudvikling, gerne C# e.l.
 • Kendskab til datamodellering og databaser
 • God forståelse for kommunikation med eksterne systemer, fx API’er
 • Erfaring med release management, Git, CI/CD, Docker
 • En naturlig lyst til at holde dig ajour med den teknologiske udvikling på dit felt.

Du fungerer godt i samarbejdet med andre, hvor du skal sætte dig i deres sted og forstå, hvordan de indtil nu har udført en arbejdsopgave, som de måske nu skal til at give slip på. Du formår at skabe ro og tryghed i samarbejdet med andre, mens du udviser overskud og høj sans for kvalitet i alle de løsninger, du udvikler til organisationen. Det er naturligt for dig at dokumentere og formidle, hvordan du har løst en opgave, så vi som team kan levere en driftsstabil løsning til AAU.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og vi opfordrer alle – uanset om du er nyuddannet eller erfaren - til at søge denne stilling.

Om AAUtomatisering:
I 2020 kørte ITS en succesfuld pilot på et nyt ’center of excellence’ inden for procesoptimering og automatisering af AAU’s administrative processer. Det har udviklet sig til et nyt team, som vi kalder ‘AAUtomatisering’. Teamet har til opgave at understøtte hele organisationen med sammenhængende og effektive end to end-processer. I 2021 blev AAUtomatiserings-teamet etableret, og såvel de første ansatte som vores udviklings- og driftsmiljø kom på plads i første halvår. Teamet består i dag af en proceskonsulent, en udvikler, en teamleder og to studentermedhjælpere, der tilsammen servicerer hele AAU.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og arbejdsstedet er Aalborg. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller snarest derefter. Vi forventer at afholde første samtale i starten af uge 49 og anden samtale i uge 50. Ansøgningsfrist d. 28. november 2021.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Kasper Søndergaard Andersen på tlf. 9940 3851 eller ka@its.aau.dk.

Om AAU og IT Services:
AAU er i rivende udvikling, og det er afgørende, at ITS arbejder hen i mod, at organisationen er på forkant med udvikling og behov inden for ny teknologi, digitalisering og digital transformation, og procesoptimering.

AAUtomatiserings-teamet er organisatorisk en del af afdelingen Udvikling og Digitale Services (UDS) under ITS, der dagligt servicerer ca. 30.000 brugere med understøttelse af AAU’s kerneopgaver – undervisning, forskning og innovation.

Læs mere om AAU som arbejdsplads her.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1176792

Ansøgningsfrist

28/11/2021

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.