Vacant positions

ØKONOMI- OG PROJEKTKOORDINATOR TIL CONTROLLING OG RÅDGIVNING PÅ BUILD I KØBENHAVN

Institut for Byggeri, By og Miljø (BUILD) ved Aalborg Universitet i København søger to økonomi- og projektkoordinatorer med erfaring inden for projektadministration og projektregnskaber til faste fuldtidsstillinger. Tiltrædelse 1. februar 2022 eller snarest derefter. BUILD er Danmarks førende inden for bygge- og anlægsområdet, med to lige store afdelinger placeret i hhv. København og Aalborg. Stillingerne er fysisk placeret i København.

Stillingsbeskrivelse

Du bliver ansat i økonomi- og projektteamet ved Institut for Byggeri, By og Miljø, der består af pt 11 medarbejdere. Teamet indgår i det samlede sekretariat på 35 kolleger, der sidder både i København og i Aalborg. Sammen varetager sekretariatets medarbejdere instituttets administrative opgaver i tilknytning til forskning, uddannelse og myndighedsbetjening. Vi lægger vægt på en smidig og effektiv administration med et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone.

 

De konkrete opgaver omfatter bl.a.: 

 • Udarbejdelse af projektregnskaber for tilskudsfinansierede forskningsprojekter, herunder EU-projekter
 • Videreudvikling af den økonomiske projektstyring i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet.
 • Rådgivning og støtte til BUILD’ s forskere og sektionsledere i forbindelse med ansøgninger, idet rådgivningsopgaven primært vil omhandle økonomi/budgetter samt regler og rammer.
 • Projektopstart i samarbejde med AAU’s jurister og den centrale økonomiafdeling
 • Økonomisk projektstyring i samarbejde med de faglige projektledere

Du får i stor udstrækning mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde, men vi forventer, at du indgår i et tæt samarbejde med kollegerne i økonomiteamet, så der sker videndeling på tværs i teamet. Du vil indgå i et tæt samarbejde med BUILD’s økonomiansvarlige, sektionslederne og de forskere, der er projektledere.

Der er stor variation i opgaverne og stillingen er karakteriseret ved et selvstændigt ansvar og forudsætter, at du evner selv at tage initiativ.

 

Vi forventer at du:

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det kan enten være en videregående uddannelse inden for regnskab og økonomi, fx som HD, cand.merc., cand.oecon. eller cand.polit. samt mindst et par års relevant erhvervserfaring – eller det kan være en kontoruddannelse, hvor du har erfaring med time-/ sagsstyring eller styring af forskningsprojekter
 • Formår at arbejde effektivt med fokus på detaljerne samtidig med, at du kan bevare overblikket
 • Er serviceminded og har lyst til teamwork, men samtidig evner at arbejde selvstændigt
 • Motiveres af udsigten til nye udfordringer i form af arbejde med styring af en portefølje af projekter
 • Er rutineret i anvendelse af Excel til løsning af økonomiopgaver
 • Kan begå dig på både dansk og engelsk.

Det endvidere en fordel, hvis du: 

 • har arbejdet med time-/ sagsstyring eller projektadministration
 • Har erfaring med udarbejdelse af projektregnskaber
 • Har kendskab til vilkårene for økonomiske tilskud fra private og offentlige fonde og andre bevillingsgivere.

BUILD – din nye arbejdsplads

BUILD skaber forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. Vi er internationalt anerkendt for anvendelsesorienteret forskning af højeste kvalitet og er kendt i den danske offentlighed som det vigtigste forskningsinstitut på bygge- og boligområdet. Instituttet har 300 medarbejdere og har en omsætning på 222 mio. kr., hvoraf 84 mio. kr. er indtægter fra tilskudsfinansieret forskning.

 

BUILD’s kultur er stærkt præget af, at instituttet har et samfundsmæssigt formål: at skabe forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. For at kunne opfylde dette formål genererer vi indtægter fra fire forretningsområder: Forskning, forskningsbaseret Myndighedsbetjening, uddannelse og erhvervssamarbejde, herunder formidling. Vi arbejder forretningsorienteret med fokus på lønsomheden af de enkelte forskningsprojekter og erhvervssamarbejder.

 

Som medarbejder på BUILD er din arbejdsdag fyldt med spændende og udfordrende opgaver. Du er helt tæt på den nyeste forskning og møder Danmarks universitets- og forskningspolitik i praksis.

Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor mange af de videnskabelige medarbejdere kommer fra udlandet, og hvor engelsk derfor bruges naturligt i mange sammenhænge.

 

Som universitet ønsker vi at tiltrække de bedste faglige kompetencer. Hvis du har engagement og lyst til at gøre en forskel, er der gode muligheder for at skabe karriere og resultater i dit job. Du får dygtige og omsorgsfulde kolleger, samt et godt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for sparring og udvikling.

 
Læs mere om BUILD her.

Du tiltræder 1. februar 2022 eller snarest derefter og får arbejdsplads på BUILD i København.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamlederen for økonomi Natallia Alkhovik, nalk@build.aau.dk, tlf. 9940 2249.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1178555

Ansøgningsfrist

31/12/2021

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.