Vacant positions

Akkrediterings- og kvalitetssikringsmedarbejder til Aalborg University Business School

Til vores igangværende akkrediteringsproces søger Aalborg University Business School en velorganiseret person med erfaring inden for akademisk kvalitetssikring og akkreditering. Stillingen er på fuld tid og ledig fra 1. april eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Aalborg University Business School (AAUBS) har gennem de sidste fire år transformeret sig fra et institut til en Business School. I den forbindelse har vi bl.a. implementeret en ny ledelsesstruktur; justeret på vores forskningsdomæner og revitaliseret vores administrative organisering. Desuden har vi fornyet vores fuldtidsuddannelser på bachelor- og kandidatniveau.

En vigtig del af dette er at opnå akkreditering inden for anerkendte Business School akkrediteringer, hvor vi er godt i gang med AACSB-akkrediteringen, som vi tilstræber opnået i 2022. I denne sammenhæng vil vores nye akkrediterings- og kvalitetssikringsmedarbejder stå i spidsen og være ansvarlig for at sikre, at vores processer og standarder vil opfylde de relevante akkrediteringsinstitutioners krav. Som akkrediterings- og kvalitetssikringsmedarbejder vil din opgave være at administrere akkrediteringens leverancer, herunder at gennemgå og omskrive kvalitetsprocesser og dokumentation og sikre dig, at vores dokumentation er opdateret, kompatibel og sammenhængende, samt opfylder de krav, der er fastsat.  

For os er akkreditering en holdsport, og du vil ikke være alene. Opgaven ligger både hos dig og en anden kollega, og du vil derfor også komme til at løse andre opgaver indenfor ledelsesstøtte, analyse og udviklingsprojekter på AAUBS, hvor du vil komme til at indgå i et mindre team, der ud over akkreditering bl.a. arbejder med ledelsesstøtte og udvikling. Derudover indgår en del andre kolleger (især videnskabeligt personale) også i processer med at skrive forskellige typer input til akkrediteringerne. Overordnet vil størstedelen af din arbejdstid gå med akkrediterings- og kvalitetssikringsprocesser, hvilket kræver stort overblik og stærke beslutningsevner. Den rette person brænder derfor for kvalitetssikring og compliance. 

Kvalifikationskrav

 • En relevant kandidatuddannelse.
 • Erfaring med kvalitetssikring på en videregående uddannelse.
 • Erfaring med at stå i spidsen for og koordinere akkrediteringsprocesser, ideelt set AACSB, EQUIS eller AMBA.
 • Stærk planlægnings-, koordinerings- og organisationsevne.
 • Et udtalt drive for at få tingene gjort - med et klart mandat fra Head of Business School.
 • Fremragende engelskkundskaber, især skriftligt.
 • Høj opmærksomhed på detaljer og nøjagtighed.
 • Fremragende rapportskrivningsevner.
 • Evnen til at forbinde og kommunikere positivt med en bred vifte af mennesker på tværs af forskellige kulturer og organisationsniveauer.
 • Dygtig i brugen af ​​IT-systemer, især Microsoft Office.

Vi tilbyder

 • Et attraktivt job på en Business School i rivende udvikling med masser af udviklingsmuligheder.
 • Stor selvstændighed i opgavevaretagelsen og en bred intern kontaktflade.
 • En arbejdsplads med vægt på trivsel og gode personlige relationer, hvor du vil komme til at arbejde med engagerede og fagligt dygtige kolleger på en af verdens førende vidensinstitutioner og Danmarks bedste universitet til samarbejde med erhvervslivet.
 • Fleksibilitet og mulighed for at arbejde hjemmefra..

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Business School, Christian Nielsen, på tlf. 9940 2702 eller chn@business.aau.dk.

Vi forventer at holde samtaler på stillingen den 10. februar 2022.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten med indplacering som Special- eller Chefkonsulent. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Arbejdsstedet er i Aalborg.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

2022-224-03929

Ansøgningsfrist

06/02/2022

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.