Vacant positions

Kompetenceudviklingskonsulent med særligt fokus på strategisk lederudvikling søges til HR-afdelingen på Aalborg Universitet

Motiveres du af at skulle sætte dagsordenen for kompetence- og lederudviklingen i en stor vidensorganisation som Aalborg Universitet? Kan du omsætte den nyeste viden på området til konkrete løsninger? Trives du med at arbejde tværfagligt, kreativt og i tæt samspil med ledere, forskere og undervisere? Så er det dig, vi gerne vil høre fra. AAU ønsker, med sin nye strategi Viden for Verden 2022-2026, at sætte rammerne for AAU som et missionsdrevet universitet. Det betyder, at vi som universitet er drevet af et meningsgivende formål, der rækker ud over vores egen organisation og bidrager til en bæredygtig udvikling af verden. Strategien sætter også rammerne for de kommende års ambitioner for udvikling af organisation og ledelse, som dækker over målrettede kompetence- og lederudviklingsindsatser, som du i tæt samspil med kolleger i HR-afdelingen og ledere i organisationen skal udvikle, understøtte og implementere. Det er således en stilling, der rummer store muligheder for at præge og udvikle universitetets interne kompetence- og lederudviklingstilbud.

Stillingsbeskrivelse

Som kompetenceudviklingskonsulent bliver du en del af teamet Trivsel & Udvikling, som er en del af universitetets HR-afdeling. Teamet har generelt et særligt fokus på at integrere fagområderne leder- og kompetenceudvikling, trivsel, arbejdsmiljø og sygefravær og varetager bl.a. udvikling, koordinering og formidling af AAU’s interne kompetence-udviklingsaktiviteter. 

Arbejdsopgaver:
 • Skabe sammenhæng mellem strategi og kompetence- og lederudvikling, herunder sikre involvering og ejerskab
 • I samarbejde med interne aktører prioritere, udvikle og tilrettelægge kompetence- og lederudviklingsinitiativer iht. AAU’s strategi og på baggrund af organisationens behov
 • Facilitere og drive udviklingen af kompetenceudviklingsaktiviteter fra idé til evaluering
 • Skabe netværk og kontakt til kursusudbydere og leverandører
 • Kvalitetssikre AAU’s interne kompetenceudviklingstilbud, herunder give undervisere og konsulenter modspil og feedback
 • Rådgive og sparre med organisationens ledere og medarbejdere om muligheder for kompetence- og lederudvikling
 • Selvstændigt og sammen med teamet tilrettelægge kommunikationen omkring nye aktiviteter i form af nyhedsbreve, direct mails, redaktionel omtale mv.
Kompetenceprofil:
Du er up-to-date med den nyeste viden indenfor området, som du naturligt og systematisk tænker ind i løsningen af dine opgaver. Du deler gerne din viden og samarbejder med kollegerne i dit team, resten af HR-afdelingen, samt med den øvrige organisation. Vi forventer desuden, at du er selvstændig og initiativrig og har øje for behovene i organisationen.

Den foretrukne ansøger har:
 • En relevant uddannelse og stor erfaring med at udvikle og drive kompetence- og lederudviklingsaktiviteter i en kompleks organisation
 • Erfaring med at se sammenhænge mellem strategi, organisation og kompetence- og lederudvikling
 • Arbejdet kreativt, udviklings- og resultatorienteret med kompetenceudvikling
 • Evne til at balancere mellem en strategisk og praksisnær tilgang
 • Erfaring med indgåelse af rammeaftaler og tilknyttede processer
 • Erfaring med intern markedsføring baseret på at lytte, tolke og omsætte organisationens behov
 • Stærke kommunikationskompetencer og evner til at skabe og dyrke gode relationer.
Vi tilbyder:
En spændende stilling i et stærkt, fagligt miljø. Arbejdssproget er primært dansk, men Aalborg Universitet har mange medarbejdere, hvis arbejdssprog er engelsk, hvorfor du også skal kunne kommunikere på engelsk. Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, og husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde. 

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. august 2022.

Kontakt og ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er tirsdag den 7 juni 2022. Vi forventer at holde samtaler den 14 og 15 juni 2022. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Line Renée Thellufsen på tlf. 9940 9451.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1189810

Ansøgningsfrist

07/06/2022

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.