Vacant positions

To jurister til Kontraktenheden ved Aalborg Universitet

To jurister søges til AAU Innovation, Aalborg Universitet.<br />Er du interesseret i at arbejde med kontraktjura og databeskyttelse, hvor juridisk rådgivning er en markant serviceydelse? Motiveres du af at få juraen til at virke i praktiske løsninger i virkelighedens verden? Så er du måske vores nye kollega i Kontraktenheden på Aalborg Universitet. Vi har to ledige fuldtidsstillinger med tiltrædelse 1. november 2022 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Din plads i AAU Innovation

Der er tale om to stillinger på henholdsvis fuldmægtig-niveau og specialkonsulent. Begge stillinger er forankret i Kontraktenheden. Kontraktenheden har til opgave at udarbejde og forhandle kontrakter, når universitetet samarbejder med eksterne parter om forskning samt at understøtte implementering af databeskyttelsesforordningen på universitetet. Vi servicerer og arbejder tæt sammen med alle universitetets fakulteter, institutter og administrative enheder i Aalborg, København og Esbjerg.

Du skal få juraen til at virke i virkelighedens verden og bidrage til at universitetets ansatte får gode juridiske rammer for forskning, uddannelse og administration. Du skal arbejde sammen med 18 dygtige medarbejdere, der har forskellige opgaveområder. Vi har en kultur, hvor samarbejde og sparring omkring de opgaver hver især har på blokken er højt prioriteret. Fællesskabet er godt, og der er fokus på at levere løsninger af høj kvalitet og god service i en hverdag, hvor der skal foretages prioriteringer løbende.

Dine primære opgaver vil være at rådgive universitetets ansatte ifm. databeskyttelse og forskningssamarbejde. Du vil udarbejde og forhandle databehandleraftaler og forskningssamarbejdsaftaler, håndtere sager om brud på datasikkerhed, udarbejde risikovurderinger, konsekvensanalyser mv. i tæt samspil med forskerne og administrative kollegaer.

Du vil du være i kontakt med forskellige faggrupper og indgå i forskelligartede forhandlinger og relationer. Dine samarbejdsevner og evner til at gøre jura letforståeligt vægtes derfor lige så højt som dine juridiske kompetencer.

Om dig

Som jurist i AAU Innovation forventer vi:

  • Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Du har flere års erhvervserfaring, og hvis du søger stillingen som specialkonsulent, gerne erfaring fra advokatvirksomhed eller offentlig myndighed.
  • Du har databeskyttelse som speciale eller har godt kendskab til området.
  • Du er pragmatisk og har fokus på at finde helhedsløsninger.
  • Du er professionel og systematisk i din tilgang samtidig med, at du kan håndtere, at tingene ikke altid går, som du har planlagt.
  • Du har politisk forståelse og er hurtig til at sætte dig ind i nye sagsområder.
  • Du er en positiv, engageret og åben person med stærke samarbejdsevner
  • Du har gode formuleringsevner, mundtligt såvel som skriftligt på både dansk og engelsk

Stillingen er fast med en arbejdstid på 37 t. ugentligt og ønskes besat pr. 1. november 2022 eller derefter. Første samtalerunde forventes afholdt i uge 35 2022. Der kan blive anvendt en test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Du ansættes med reference til kontraktchef Nina Schjoldager.

Dit arbejdssted bliver primært AAU Innovations lokaler på Kroghstræde 1, 9220 Aalborg Øst. Der vil blive mulighed for delvist hjemmearbejde samt adgang til arbejdsstationer flere steder på AAU.

AAU Innovation som arbejdsplads
AAU Innovation er en afdeling på Aalborg Universitet, bestående af godt 100 medarbejdere fordelt over Aalborg, København, Esbjerg og Bruxelles.

Vores arbejde er forankret i Aalborg Universitets kerneaktiviteter: Uddannelse, Forskning og Innovation. Vi arbejder for, at Aalborg Universitet er den foretrukne samarbejdspart, og for at den viden, der skabes på Aalborg Universitet, giver konkret værdi for samarbejdspartnere og omverden. Det gør vi gennem vores arbejde med entreprenørskab, forretningsudvikling, fundraising, forskningssamarbejdsaftaler, databeskyttelse og ph.d.-administration.

Som medarbejder i AAU Innovation vil du møde et åbent arbejdsmiljø, hvor høj faglighed og viden er forenet med trivsel, engagement og arbejdsglæde. Eller sagt med andre ord; vi vil skabe tryghed og balance i hverdagen.

Læs mere om AAU og AAU Innovation på AAU Innovation

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontraktchef Nina Schjoldager, telefon 99409901 eller ns@adm.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1193516

Ansøgningsfrist

21/08/2022

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.