Vacant positions

Er du interesseret i at gøre en forskel på fundraising/pre-award-området for et af Europas førende TECH-institutter?

Er du motiveret af udvikling, kan yde professionel og kvalificeret støtte til forskere i alle faser af en ansøgningsproces og samtidig udvikle fundingområdet som helhed, så er det præcis dig, vi leder efter! På Institut for Elektroniske Systemer på Aalborg Universitet søger vi en dygtig fundraiser, der sammen med vores post-award-medarbejder og øvrige administration, har interesse i at arbejde med fundingområdet. Du vil indgå i et team, hvor dit engagement bliver værdsat, og hvor din faglighed og indsats gør en forskel. Som udgangspunkt er stillingen placeret i Aalborg, men der er mulighed for at arbejde fra København; dog vil der så være jævnlige rejser til Aalborg. Stillingen er 37 timer om ugen til besættelse 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Opsamle viden om finansieringsmuligheder og løbende sikre god vejledning til instituttets forskere
 • Sikre, at ansøgninger i både form og indhold opfylder de krav, bevillingsgivere stiller
 • Støtte til instituttets ledelse i strategiarbejde i forhold til ekstern finansieret forskning
 • Deltage engageret i pre-award-netværk på Fakultetet og AAUs centrale Fundraising Kontor
 • Projektudvikling i nært samarbejde med vores post-award-medarbejder

Din profil

Du har erfaring med fundraising og meget gerne fra forskningsverdenen. Du kan formidle muligheder for forskningsfinansiering i instituttet og du kan være behjælpelig med dannelse af netværk i forbindelse med større ansøgninger. Du tager initiativ til løsning af problemer og er opsøgende ift. se og formidle forskernes muligheder for ansøgninger.

Som person er du:

 • Positiv, professionel, tillidsvækkende og god til at etablere værdiskabende arbejdsrelationer
 • Innovativt indstillet i forhold til opgaveløsningen
 • Lyttende og observant i dialogen med dine samarbejdspartnere
 • Metodisk, struktureret og god til at planlægge og prioritere

Dine kvalifikationer:

 • Praktisk erfaring med forskningsansøgninger såvel nationalt som internationalt
 • Sans for at opdyrke og spotte fundingpotentiale samt matche forskningsideer med muligheder
 • Ansvarsbevidst, opsøgende, initiativrig og god til at prioritere opgaver med mange deadlines
 • Da vores arbejdssprog enten er dansk eller engelsk er det en forudsætning, at du behersker begge sprog på professionelt niveau

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og følgende færdigheder:

 • Kendskab til nationale og internationale bevillingsgivere og deres programmer
 • Forståelse for de bevillingsmæssige økonomiske rammer
 • Særdeles gode formulerings- og formidlingsevner
 • Evne til at håndtere mange opgaver på én gang og bevare humøret i travle perioder f.eks. i forbindelse med en ansøgningsdeadline

Foruden et godt kollegialt arbejdsmiljø tilbyder vi:

 • Et spændende og ansvarsfuldt job, hvor du får tæt kontakt til institutledelsen, administrationen, og forskningsmiljøer
 • Et internationalt miljø, hvor mange af vores kolleger kommer fra udlandet
 • Et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone

Vores arbejdsplads

Institut for Elektroniske Systemer udfører forskning, undervisning og formidling af ingeniørvidenskab inden for elektronik og IKT. Instituttet har et nært samarbejde med erhvervslivet og mange projekter tager derfor udgangspunkt i idéer og visioner herfra. Instituttet hjemtog i 2021 mere end kr. 100 millioner i konkurrence-udsatte fondsmidler. Vi er 250 medarbejdere på instituttet. Du bliver en del af administrationen som består af 27 dygtige kolleger, der sammen varetager administrative opgaver i tilknytning til forskning og uddannelse. Instituttet har herudover 650 studerende. Institut for Elektroniske Systemer har sektioner i både Aalborg og København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Charlotte Skindbjerg Pedersen på tlf. 9940 8600, e-mail: csp@es.aau.dk (træffes fra 10. august)

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1193750

Ansøgningsfrist

15/08/2022

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.