Vacant positions

Vicedirektør for HR, Aalborg Universitet

AAU søger en ny vicedirektør for HR, der kan lede det samlede HR-område og bidrage til at udvikle en servicekultur, der bedst muligt understøtter universitetets strategier og ambitionen om at være et missionsdrevet universitet.

Stillingsbeskrivelse

Vi leder efter en vicedirektør, der vil være med til at sikre, at AAU som organisation og arbejdsplads kan tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere og ledere både nationalt og internationalt.

Vores nye vicedirektør for HR skal være fagligt velfunderet og nytænkende inden for ledelses- og organisationsunderstøttelse, personalejura og i forhold til trivsel, arbejdsmiljø og samarbejdsstrukturerne på tværs af organisationen.

Der er stor efterspørgsel efter HR´s ydelser og stor afhængighed af, at processerne er optimerede og tilpassede organisationen i så høj grad som muligt. Som ny vicedirektør er det forventningen, at du er i tæt dialog med organisationen, kan tilpasse serviceniveauet og skabe forståelse for HR´s rådgivning og tilgang.

Vi kan tilbyde dig en hverdag med mange forskelligartede opgaver og samarbejde i et miljø med høj faglighed blandt engagerede og topmotiverede medarbejdere og kolleger. Du bliver overordnet chef for i alt 50 dygtige og engagerede medarbejdere i HR, og du får 3 områdeledere og en souschef i reference. Du refererer til universitetsdirektøren og får en aktiv rolle i chefgruppen under universitetsdirektøren.

Du bliver en del af en betydningsfuld institution, der bidrager til løsningen af de helt store samfundsudfordringer inden for f.eks. klima, bæredygtighed og sundhed.

AAU forventer at den nye vicedirektør har en relevant videregående uddannelse, er relationsskabende og har en god forretningsforståelse. Vi ser gerne, at du har erfaring med HR og forandringsledelse fra privat eller offentlig virksomhed - gerne inden for vidensproduktion - hvor værdiskabelsen i høj grad sker gennem medarbejdernes kompetencer.

Du kan læse mere om AAU og HR på universitetets hjemmeside: https://www.aau.dk.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 23. oktober 2022.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte universitetsdirektør Søren Lind Christiansen på telefon 6196 7444, eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740, der også kan kontaktes på vibeke@rosenbecks.dk, hvis du ønsker at se en uddybende stillingsprofil.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Skatteministeriets overenskomst om Akademikere i staten, Protokollat om ansatte i stillinger klassificeret i lønramme 35-42. Stillingen er klassificeret i lønramme 37. Der er mulighed for forhandling af personligt tillæg. Stillingen kan evt. besættes på åremål.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1197293

Ansøgningsfrist

Sun Oct 23 00:00:00 CEST 2022

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.