Vacant positions

PROJEKTKOORDINATOR TIL INSTITUT FOR ENERGI, AAU ESBJERG

Vi søger en økonomiminded projektkoordinator, der kan se sig selv på en arbejdsplads, hvor der forskes indenfor teknologier, der bidrager til den grønne omstilling.

Stillingsbeskrivelse

Som arbejdsplads har vi fokus på muligheder frem for begrænsninger, og forbedringer implementeres løbende. Der er tale om et job, hvor to dage ikke er ens, hvor der bl.a. jongleres med tal, læses regelsæt og holdes møder med forskere. Vi har en uformel omgangstone, men der sættes høje krav til faglighed. Hvis du synes det lyder interessant, og samtidig er systematisk, proaktiv samt god til at prioritere, så har vi jobbet til dig.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer med tiltrædelse 1. februar 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Stillingsbeskrivelse
Institut for Energi er i vækst, og med denne nyoprettede stilling i Esbjerg vil vi styrke den support vi giver vores forskere lokalt. På instituttet er der i dag ansat fem projektkoordinatorer i Aalborg, og du vil overtage de opgaver vi i dag varetager vedr. Esbjerg.  

Din primære arbejdsopgave vil være administration af eksterne og interne forskningsprojekter, der udføres i tæt samarbejde med forskerne. En stor andel af forskningen på instituttet er eksternt finansieret fra indenlandske og udenlandske bevillingsgivere og fonde.
Der er administrative opgaver i forbindelse med ansøgningsprocessen, den løbende administration og opfølgning samt rapportering og slutregnskab - kort sagt vil du være en del af hele processen. 

Stillingen vil bl.a. indeholde:
 • Tæt samarbejde med og support til forskerne
 • Administration af bevillinger, herunder regler og rammer fra de forskellige bevillingsgivere - EU, statslige og private forskningsfonde
 • Udarbejdelse af budgetter til forskningsansøgninger
 • Økonomisk afrapportering på, og styring af, din projektportefølje
 • Administrative opgaver i tilknytning til projekter såsom budgetopdatering i systemerne, tidsregistrering/frikøb, indrapportering af økonomiske nøgletal etc.
 • Kontakt til og administrativ supervision af f.eks. virksomhedspartnere i forskningsprojekter
 • Deltagelse i øvrige økonomiske og administrative opgaver, såsom tværgående rapporterings- og styringsopgaver, ensretning osv. med udgangspunkt i dine kompetencer og organisationens behov
 • Samt andre administrative opgaver

Du kan forvente ca. én arbejdsdag om måneden i Aalborg. Oplæring, overdragelse og videndeling vil ske fra dine kollegaer i Aalborg.

Vores ønsker til din profil
Din uddannelse og faglige erfaring er ikke altafgørende, det vigtigste er, at du kan og vil. I dag arbejder du måske med projekter, eksempelvis som Projekt- eller Financial controller eller projektadministrator i en offentlig eller privat virksomhed. Det vil være en fordel, hvis du kan vinge en del af nedenstående punkter af:
    
 • Relevant uddannelse, eksempelvis en erhvervsfaglig uddannelse inden for økonomi eller en videregående uddannelse f.eks. cand.merc.
 • Erfaring med økonomiopgaver
 • Erfaring med eller kendskab til interne og/eller eksterne projektregnskaber
 • Kendskab til forskningsansøgninger og bevillingsgivers regler, herunder gerne indenfor EU-projekter
 • Digital kompetent og har let ved at lære nye økonomi- og BI-systemer og ikke mindst ser Excel som et dagligt værktøj
 • Forretningsforståelse og øje for, hvordan projektøkonomi indgår i den samlede økonomi
 • Er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk
 • Kan arbejde selvstændig og vil trives med at nærmeste faglige kollegaer og din leder er placeret på anden lokation.
 • Evner at kommunikere med og skabe relation til forskellige mennesketyper og nationaliteter
 • Kan følge op og få afsluttet både egne og fælles opgaver
 • Er serviceminded, engageret og initiativrig af natur og god til at motivere dig selv og dine kollegaer

Om AAU ENERGI
AAU Energi er et dynamisk ingeniørforskningsinstitut i stadig vækst og inspirerende omgivelser, med et meget internationalt præg, der arbejder inden for alle områder af fremtidens rene og bæredygtige energisystemer inden for elektrisk, termisk og mekatronisk energiteknik.
Forskningen og undervisningen er i den absolutte verdenselite på energiområdet, og vi råder over omfattende og førende værksteds- og laboratoriefaciliteter, hvor forskning og innovation i høj grad udføres i direkte samarbejde med industrien. Instituttet har ca. 300 ansatte af mange nationaliteter, heraf er ca. 35 ansatte placeret i Esbjerg, resten i Aalborg.

I administrationen er vi 27 medarbejdere hvoraf én pt er placeret i Esbjerg.
Læs mere om AAU Energi på www.energy.aau.dk 

Ansøgning
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Teamleder Anne Marie Christensen tlf. 99 40 77 24, mail amc@energy.aau.dk eller Projektkoordinator Mette Dember Christensen tlf. 99 40 92 78, mail mdc@energy.aau.dk 

Samtaler forventes afholdt torsdag d. 15. december i Esbjerg.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1200145

Ansøgningsfrist

08/12/2022

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.