Vacant positions

Fundingrådgiver til den fælles forskningsstøtte på AAU - Fundraising og Projektledelse

Brænder du for forskning og innovation? Kan du rådgive vores forskere i at søge eksterne forskningsmidler? Har du kendskab til EU-midler og også gerne Innovationsfonden? Er du resultatorienteret, vedholdende og nysgerrig? Har du lyst til og talent for at arbejde i tæt dialog med forskere på alle fagområder i hele processen fra idé til modning og færdiggørelse af ansøgninger? Så er du måske vores kommende kollega.

Stillingsbeskrivelse

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at: 

  • Yde rådgivning samt medvirke til at udvikle, skrive og kvalitetssikre konkrete forskningsansøgninger i tæt samarbejde med den enkelte forsker med særligt fokus på kollaborative ansøgninger til EU’s rammeprogram for Forskning & Innovation, Horizon Europe, og Grand Solution-ansøgninger til Innovationsfonden.
  • Bidrage til udvikling af forskningsstøtteinitiativer og -ydelser, som går på tværs af organisationen
  • Bidrage til at udvikle og implementere processer, arbejdsmetoder og værktøjer for fundraising
  • Bidrage til afholdelse og planlægning af informationsmøder, workshops og kurser omkring støttemuligheder for forskere med interne og eksterne oplægsholdere

Din profil

Vi søger en dynamisk, udadvendt og samarbejdsorienteret kollega, der er opsøgende, god til at holde styr på processer og deadlines samt målrette ansøgninger. Du er desuden en skarp kommunikator både mundtligt og skriftligt på engelsk.

Vi lægger især vægt på:

  • At du har kendskab til universitetssektoren eller anden videregående uddannelsessektor
  • At du har kendskab til fundinglandskabet, herunder de europæiske forskningsprogrammer og primært EU’s rammeprogram for Forskning & Innovation, Horizon Europe
  • At du har nogen erfaring med kvalitetssikring af forskningsansøgninger og budgetudarbejdelse (sidstnævnte er dog ikke en forudsætning)
  • At du kan agere som sparringspartner for forskere, herunder udarbejdelse af analyser og oplæg om forskningsfinansiering
  • At du har gode analytiske evner og en struktureret tilgang til dit arbejde samt er i stand til at løse opgaver med kort frist
  • At du som minimum har en kandidatgrad

Om os

Du bliver en del af Fundraising og Projektledelse under AAU Innovation. AAU Innovation er en afdeling på Aalborg Universitet, bestående af godt 100 medarbejdere i Aalborg, København, Esbjerg og Bruxelles. Vores arbejde er forankret i Aalborg Universitets kerneaktiviteter: Uddannelse, forskning og innovation. Vi arbejder for, at Aalborg Universitet er den foretrukne samarbejdspart, og for at den viden, der skabes på Aalborg Universitet, giver konkret værdi for samarbejdspartnere og omverdenen. Det gør vi gennem vores arbejde med entreprenørskab, fundraising, projektledelse, samarbejdsaftaler, kommercialisering af forskning, databeskyttelse og ph.d.-administration.

Som medarbejder i AAU Innovation vil du møde et åbent arbejdsmiljø, hvor høj faglighed og viden er forenet med trivsel, engagement og arbejdsglæde. Vi står sammen om at skabe en bedre fremtid for verden gennem praktisk anvendelse af ny viden til fx at styrke den grønne omstilling, ligestillingen i verdenssamfundet, klodens evne til at håndtere fremtidige pandemier og meget mere.

Den fælles forskningsstøtte på AAU varetages af Fundraising og Projektledelse, som består af 20 medarbejdere fordelt på pre- og postaward aktiviteter. Afdelingen har medarbejdere placeret på de tre AAU campi (Aalborg, København og Esbjerg). Afdelingen arbejder desuden tæt sammen med institutternes lokale forskningsstøttemedarbejdere for at sikre en sammenhængende og proaktiv support til forskere ved AAU.

Læs mere om AAU og AAU Innovation.

Du vil indgå i et stærkt samarbejde på tværs af teams internt i Fundraising og Projektledelse samt udadtil i organisationen og bidrage til at organisere både strategiske og praktiske indsatser for forskningsstøtten på hele AAU. I Fundraising og Projektledelse har vi høje ambitioner og vægter faglig sparring og samarbejde højt. Vi værdsætter imødekommenhed og engagement og lægger vægt på en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i rivende udvikling med ambitiøse, dygtige og engagerede kolleger.

Det vil være muligt at arbejde fra både Aalborg og Københavns campus. Vi tilbyder også ”blended working” med mulighed for at arbejde på distancen på aftalte dage.

Der kan forventes rejseaktivitet imellem Aalborg og København.

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Ansættelse 1.3.2023 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 1 2023

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Jane Tymm-Andersen, tlf. 2990 4656.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning i h. t. overenskomst for akademikere i Staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. 

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1200611

Ansøgningsfrist

18/12/2029

Søg stillingen online
Positions from category

Online application - some good advice

Online application - some good advice

Aalborg University uses an electronic recruitment system for receiving applications. Towards the bottom in the respective job advertisement you will find a link, which you need to use when applying for the position. Before uploading your application it is important that you have all relevant documentation ready in a Word or PDF format, as you need to upload all material at the same time. You cannot leave the application and return to it a couple of hours later without having to start over.

The system does not support ZIP or images files. Filenames can only contain numbers and letters, and each document must take up no more than 20 MB.

If you experience technical problems, we encourage you to try again. If the technical problems, contrary to expectation, cannot be solved, please contact the member of staff listed as the contact person in the job advertisement.